IKEA Faktum Køkken

LÅGER OG FRONTER TIL IKEA FAKTUM KØKKENELEMENTER

Har du et gammelt IKEA køkken som ikke fejler det mindste – men du er blevet træt af at kigge på det og godt vil pifte det lidt op? Så har vi løsningen, da du stadigvæk kan få produceret låger og fronter til IKEAs gamle køkkenelementer fra FAKTUM hos os.

 

LÅGER OG FRONTER TIL ALLE IKEA FAKTUM SKABE OG SKUFFER

Hos køkken-låger.dk producerer og leverer vi prisvenlige fronter til alle IKEA’s FAKTUM køkkenelementer. Da køkkenet allerede er indrettet skal du blot vælge hvilke fronter og greb i vores udvalg du ønsker dig og bestille det – så har du inden for nogle uger et helt nyt look i dit køkken. Det eneste du selv skal gøre er at sætte dine nye låger og fronter på de gamle elementer – så står køkkenet som nyt.

Ved at beholde de gamle skuffer og skabselementer som grundlag, kan du få  et personligt og eksklusivt udseende køkken til en meget rimelig pris ved blot at skifte låger, skuffefronter og greb. På den måde kan du få et helt nyt udseende til dit køkken uden at vælte økonomien.

Tag et kig i vores forskellige designs og kontakt os for at høre nærmere. Du kan også blive ringet op af en af vores medarbejdere. Da skal du blot udfylde formularen nedenfor.

Skal du have helt nyt køkken? Så skal du tage et kig på vores løsning til IKEAS nye køkkenelementer METOD

 

INDHENT TILBUD

Uanset hvilket hjem man kommer i idag er det nærmest umuligt ikke at finde et eller andet der ikke er hentet i et IKEA varehus. Dette er både fantastisk men kan også blive lidt ensformigt da mange hjem kommer til at minde om hinanden.  Ved at købe vores danskproducerede fronter skaber du et personligt og eksklusivt udseende til en meget overkommelig pris ved blot at skifte lågerne, skuffefronter og greb.