Om os

en moderne snedkervirksomhed på Fyn

Vi hjælper dig i mål med dit drømmekøkken

Vores produkter bliver produceret hos en moderne snedkervirksomhed på Fyn. Her har man siden 1985 haft ét mål: At levere kvalitetsløsninger til de danske hjem.

Virksomheden har en moderne maskinpark, veluddannet personale og en effektiv produktionsgang. Virksomheden har desuden eget malerværksted, hvor man også kan udføre højglans lakering. Vi fastholder fokus på kvalitet, håndværk, service og produktion i Danmark. Vores udgangspunkt er, at vi leverer varerne direkte til kunderne med egne biler.

Koncept

GIV DIT IKEA-KØKKEN ET EKSKLUSIVT OG PERSONLIGT LOOK

Hos Køkken-Låger.dk får du dansk producerede låger, fronter, sokler, sidebeklædninger og bordplader til Ikea køkkener. Du kan sætte dit personlige præg på køkkenet ved at vælge mellem et stort udvalg af farver og greb. Ved at gøre brug af Ikea´s skabe til rimelige priser, og vores snedkerfremstillede fronter, får du et køkken med dit helt eget udtryk, til en overkommelig pris.

Vores 4 unikke designkollektioner

Malet

Finér

Linoleum

Laminat

Låger, træskuffer og greb

Gå på opdagelse i vores populære produkter

Greb

Få greb på dine låget, som passer til dit hjem. Vælg mellem forskellige materialer og design.

Træskuffer

Drømmer du om træskuffer i dit køkken eller bad? Vi har mange forskelloge varianter af vores populære snedkerløsninger.

Priser

Få et overblik over vores forskellige materialer og priser. Vi har også forskellige priseksempler på greb, skuffer og fronter, som kan være med til at give dig en ide om dine muligheder.