IKEA Hacks

OPGRADER DIT KØKKEN MED IKEA HACKS

Det er sjældent en billig fornøjelse at forvandle det gamle køkken til drømmekøkkenet, og med de budgetvenlige priser som IKEA kører med på deres køkkener, er der ikke noget at sige til, at mange vælger at investere i et IKEA-køkken. Selvom det er en prisvenlig løsning, er den ofte uden et mere personligt udtryk, men det er der råd for. Du kan nemlig nemt forvandle IKEA-køkkenet til drømmekøkkenet med få IKEA hacks.

IKEA hacks er blandt andet noget af det, vi kan hjælpe med hos Køkken-Låger.dk. Vi har specialiseret os i at fremstille låger, fronter, sidebeklædninger, bordplader og sokler til IKEA-køkkener, så du kan opgradere udtrykket på dit køkken.

Med ganske få IKEA hacks kan du med lethed sætte et mere personligt præg på dit køkken. Køkken-Låger.dk har hovedkontor i Ørbæk, og grundet vores placering er det nemt at komme hertil fra blandt andet Fredericia, Vejle og Kolding. Uanset hvor i landet du bor, er du altid velkommen til at lægge vejen forbi vores showroom og se vores forskellige produkter, du kan bruge til IKEA hacks i dit hjem.

 

IKEA HACKS TIL BOLIGEN

Der er ikke noget at sige til, at IKEA-møbler og -køkkener er blevet et utroligt populært valg herhjemme. Foruden de budgetvenlige priser er en anden fordel ved IKEA også, at både møbler og køkkenmoduler kan hackes og forvandles til lige det, du ønsker. Med et par enkelte IKEA hacks kan du give reolen eller sengen fra IKEA nyt liv, ligesom du også kan give lågerne i køkkenet et helt nyt udtryk med IKEA hacks. Og i dag er det ganske nemt at hacke eksempelvis dit IKEA-køkken.

Hos Køkken-Låger.dk leverer vi blandt andet danskproducerede køkkenlåger, specielt designet til IKEAs moduler. På den måde kan du nemt udskifte de medfølgende låger til nogle, der i stedet passer ind i din stil. Ligeledes tilbyder vi også unikke greb og fronter, som du med enkelte IKEA hacks kan bruge til at opgradere både køkken, garderobe og baderumsløsninger. Med forskellige IKEA hacks kan du således på en let måde forvandle eksempelvis dit IKEA-køkken – og så til en overkommelig pris.

Med IKEA hacks kan du udnytte alle grundelementerne ved dit nye IKEA-køkken eller møbel og blot nøjes med at tilføje et nyt element såsom låger, greb eller sokler. IKEA hacks lader dig således selv skabe det udtryk, du ønsker, så du kan opnå et unikt og smukt resultat. Hos Køkken-Låger.dk designer og producerer vi låger, fronter og beklædning m.m., der passer til IKEAs populære METOD-, FAKTUM-, PAX- og GODMORGON-løsninger, som du således nemt kan omdanne med IKEA hacks.

 

GIV IKEA-MØBLEREN NYT LIV MED FÅ IKEA HACKS

Leder du efter IKEA hacks til at opgradere dine gamle IKEA-møbler, eller har du lige købt nyt køkken og kunne godt tænke dig at pifte udtrykket en smule op og gøre det lidt mere personligt? Så er IKEA hacks en både billig og nem måde at give nyt liv til både køkken og møbler, og hos Køkken-Låger.dk kan vi hjælpe dig med at skabe præcis det look, du er ude efter.

Lyder IKEA hacking som noget for dig? Så tag et kig på vores forskellige designs du kan bruge til IKEA hacks, eller kontakt os på 61 33 12 50 eller på mail post@koekken-laager.dk for at høre mere om, hvordan du med IKEA hacks kan sætte et mere personligt præg på din bolig. Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores showroom i Ørbæk.