IKEA Metod Køkken

KØKKENLÅGER TIL IKEA METOD

Skal du have nyt køkken – og har du kigget IKEAs køkkenkatalog igennem uden helt at finde det køkken du præcist ønsker dig? Eller vil du bare gerne have dit eget unikke køkken til en fornuftig pris – så kan du vælge vores fronter der passer til METOD køkken-elementerne fra IKEA.

 

LÅGER TIL ALLE IKEA METOD SKABE OG SKUFFER

Hos køkken-låger.dk producerer og leverer vi fronter til alle IKEA’s METOD køkkenelementer. Indret køkkenet  og køb underskabene, højskabene, skuffeleementer og hængsler i IKEA og vælg herefter hvilke unikke fronter og greb i vores udvalg du ønsker dig. På den måde opnår du et prisvenligt køkken som ikke ligner alle andres.

Ved at bruge IKEAs kvalitets og prisvenlige skuffe og skabselementer som grundlag, kan du ved at bestille dine danskdesignede låger og fronter hos os, få  et personligt og eksklusivt køkken. Til en meget rimelig pris.

 

Kontakt os

Tag et kig i vores forskellige designs og kontakt os for at høre nærmere. Du kan se priseksempler på forskellige løsninger under vores priseksempler. Du kan også vælge at blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere som kan hjælpe og guide dig mellem de forskellige løsninger. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

INDHENT TILBUD

Uanset hvilket hjem man kommer i idag er det nærmest umuligt ikke at finde et eller andet der ikke er hentet i et IKEA varehus. Dette er både fantastisk men kan også blive lidt ensformigt da mange hjem kommer til at minde om hinanden.  Ved at købe vores danskproducerede fronter skaber du et personligt og eksklusivt udseende til en meget overkommelig pris ved blot at skifte lågerne, skuffefronter og greb.