IKEA Pax Opbevaring

LÅGER OG FRONTER TIL IKEA PAX GARDEROBE

I de fleste hjem er det ofte de små detaljer der gør den store forskel. I hjemmet kan det være at have et unikt design – eller gennemgående designs der går igen fra det ene rum til det næste.  Hos os kan du vælge mellem lækre designs og greb til garderobeløsningen PAX fra IKEA. Og vælger du eksempelvis også vores løsning til IKEA køkkenerne METOD eller FAKTUM, har du pludselig et design der er gennemgående fra det ene rum til til det næste.

 

PAX GARDEROBE – SKIFT FRONTER OG GREB OG SKIL DIG UD

Uanset hvilket hjem man kommer i idag er det nærmest umuligt ikke at finde et eller andet der ikke er hentet i et IKEA varehus. Dette er både fantastisk men kan også blive lidt ensformigt da mange hjem kommer til at minde om hinanden.  Ved at købe vores danskproducerede fronter til dine PAX garderobeløsninger fra IKEA skaber du et personligt og eksklusivt udseende garderobe-miljø  til en meget overkommelig pris ved blot at skifte lågerne, skuffefronter og greb.

 

Kontakt os

Tag et kig i vores forskellige designs og kontakt os for at høre nærmere. Du kan se priseksempler på forskellige løsninger her – priseksempler. Du kan også vælge blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere som kan hjælpe og guide. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

INDHENT TILBUD

Uanset hvilket hjem man kommer i idag er det nærmest umuligt ikke at finde et eller andet der ikke er hentet i et IKEA varehus. Dette er både fantastisk men kan også blive lidt ensformigt da mange hjem kommer til at minde om hinanden.  Ved at købe vores danskproducerede fronter skaber du et personligt og eksklusivt udseende til en meget overkommelig pris ved blot at skifte lågerne, skuffefronter og greb.