IKEA Godmorgon Bad

LÅGER OG FRONTER TIL GODMORGON BADESERIEN FRA IKEA

Hos IKEA får man utrolig meget kvalitet for pengene. Derfor er det også blevet meget populært at udnytte dette til sin fordel. Ved at købe basiselementerne i IKEA og krydre dem med lækre designs fra køkken-låger.dk kan man få kvalitetsmøbler med unikke og lækre designs – til en fornuftig pris.

Hos køkken-låger.dk kan du vælge mellem de samme lækre designs og greb til IKEAs GODMORGON badeværelsesmøbler, som du også kan vælge til køkken og garderobeløsningerne fra IKEA. Vælger du eksempelvis at kombinere vores løsninger fra bad til køkken og garderobe får du et hjem hvor designet er gennemgående fra det ene rum til til det næste.

 

GODMORGON BADESERIEN – TÆNK PÅ MATERIALET

Det fugtige miljø på badeværelser kan være barsk mod møbler der ikke er modstandsdygtige mod fugt. Derfor råder vi altid vores kunder til at tage en snak med os omkring løsninger til IKEAs GODMORGON serie – da vi ved hvilke materialer der egner sig bedst hertil.

 

Kontakt os

Tag et kig i vores forskellige designs og kontakt os for at høre nærmere. Du kan se priseksempler på forskellige løsninger – priseksempler.  Du kan også blive ringet op af en af vores dygtige medarbejdere. De står altid klar til at hjælpe og guide dig mellem de forskellige løsninger.

 

INDHENT TILBUD

Uanset hvilket hjem man kommer i idag er det nærmest umuligt ikke at finde et eller andet der ikke er hentet i et IKEA varehus. Dette er både fantastisk men kan også blive lidt ensformigt da mange hjem kommer til at minde om hinanden.  Ved at købe vores danskproducerede fronter skaber du et personligt og eksklusivt udseende til en meget overkommelig pris ved blot at skifte lågerne, skuffefronter og greb.

Kontakt os